Van sortint del taller les peces de la col.lecció de Nadal!

Com molts ja sabeu, dissenyem i realitzem artesanalment les nostres pròpies joies, la majoria d’elles peces úniques, basant-nos en un sistema de creació continuada durant l’any.

No obstant, les Festes de Nadal són el moment en que llancem una col.lecció que destaca tant per la quantitat de peces noves que presentem, com per les seves característiques. En tant que apassionats de la disciplina que ens ocupa, és una ocasió en que amb molta il.lusió ens donem el plaer d’apostar per peces diferents, innovadores i per materials d’especial qualitat.

I com aquest any no podia ser menys, aquestes setmanes tenim a tots els nostres joiers artesans enfeinadíssims preparant i entregant les joies que hem dissenyat per les Festes.

Us oferirem amb especial entusiasme unes arracades de diamants i tanzanites, una polsera molt minimalista d’òpal i brillants, un espectacular collar de formes geomètriques…i moltes altres sorpreses!

D’altra banda, ultimem una nova sel.lecció, molt temptadora, de peces per la línia Un Detall. Per aquells que encara no la coneixeu, es tracta d’una selecció de peces de plata i altres materials, sempre nobles, que oscil.len entre els 25 i els 250 €, permetent fer bonics regals de joieria a preus especialment assequibles.

Si visiteu l’apartat de col.leccions d’aquest web durant aquests dies, veureu com hi anem presentant algunes de les últimes peces*, com us informarem a través del Newsletter, al que us animem a subscriure-us si no us voleu perdre cap novetat!

*La nostra política consisteix en publicar algunes de les peces més destacades, però no totes elles, així que us animem a visitar el nostre establiment de Barcelona per conèixer la col.lecció completa. Si busqueu algun producte en particular i no us podeu desplaçar, ens podeu contactar i us enviarem imatges de les peces que entenguem que més us poden encaixar.

colgante-plata-dos-opalos