Coneixeu els diamants Fancy?

Seguint la nostra línia d’especial inquietud per oferir peces extraordinàries ja sigui per la seva qualitat o per la seva raresa, oferim una inusual col.lecció de joies muntades amb diamants Fancy. Es tracta en tots casos de pedres de gran qualitat, fruit d’una selecció especialment acurada.

Per aquells que no estiguin familiaritzats amb el concepte, el diamant Fancy és aquell que de forma natural presenta un color tan pronunciat que passa a apreciar-se com a raresa (al contrari del que passa amb un diamant de lleuger color, on es considera un defecte, perjudicial per l’aspecte de la pedra i pel seu valor de mercat).

El diamant pot presentar un color groc, marró, blau o inclús rosa, i el color, partint dels mínims que es requereixen per poder considerar la pedra com a Fancy, pot presentar-se en major o menor grau d’intensitat.

Els certificats gemmològics pertinents evaluen i certifiquen totes aquestes característiques, així com talla, pes o puresa entre altres.

Us animem a acostar-vos a la nostra joieria del carrer Petritxol número 1, a Barcelona, per descobrir aquesta selecció, entre altres gemmes extraordinàries.

*També us pot interessar l’article Com triar un diamant?

IMG_4597

IMG_7535