EXPOSICIÓ D’ ÒPALS a Barcelona

De l’11 al 13 de desembre 2014

És amb molta il.lusió que us avancem l’exposició extraordinària d’òpals que tindrà lloc a la nostra botiga del carrer Petritxol de Barcelona de l’11 al 13 de desembre d’enguany, coincidint amb la fira de Santa Llúcia. Com molts de vosaltres sabeu, som un grans apassionats de pedres precioses i semi-precioses, gaudint de les rareses que moltes presenten i destacant, en particular, la nostra especialitat en òpal.

Comptem amb una amplíssima colecció pròpia d’òpals, muntats i sense muntar i hem realitzat, des de la primera edició l’any 1993, tres exposicions monogràfiques sobre aquesta pedra. El gran èxit de les edicions anteriors i la insistent demanda dels nostres clients ens han portat a organitzar una nova exposició on el visitant podrà contemplar i adquirir, a més de peces de la nostra pròpia col.lecció, una extraordinària sel.lecció d’exemplars portats expressament des de Queensland,Austràlia, per a l’ocasió.

L’òpal, pedra preciosa d’immenses profunditats i infinitat de colors, actua per al joier, segons Eduard Sant, com ho fa la paleta de colors per al pintor, fent possible la creació de joies amb llum i vida pròpies. Qui s’apropi a la nostra botiga durant aquest tres dies hi trobarà òpals de tots tamanys, colors i preus, muntats amb dissenys Sant o bé sense muntar.