Gemmes. Fascinació compartida. 10,11 i 12 de desembre

Després de la gran acceptació rebuda en les successives exposicions monogràfiques d’òpals realitzades en els últims anys, aquest Nadal ens hem decidit a dur a terme un nou projecte, més ampli conceptualment.Es tracta d’una mostra en què volem mostrar-vos gemmes, moltes d’elles poc conegudes pel gran públic, que per un motiu o un altre ens han captivat especialment.

Com molts de vosaltres sabeu, som grans amants de les gemmes, d’allò que és únic en general, i gaudim especialment de la tasca de donar a conèixer materials nous i fascinants.

Del dijous 10 al dissabte 12 de desembre, a la nostra joieria del carrer Petritxol nº1, presentarem la col.lecció especial que hem dissenyat en motiu d’aquesta exposició, que és per nosaltres el nostre particular homenatge a la gemma, als materials nobles, a l’unicitat. Es tracta d’una cinquantena de peces úniques realitzades amb gemmes que ens semblen especialment atractives, ja sigui per la seva qualitat o la seva raresa.

A més a més, exposarem un ampli i acurat recull de pedres sense muntar. Rubel.lites, tanzanites, òpals, morganites, safirs, diamants fancy, i un llarg etcètera us esperen disposats a seduïr-vos per sempre més. Els trobareu en una gran varietat de tamanys, talles i, per al qui pensi endur-se’n alguna peça a casa, en un amplíssim ventall de preus.

Com no podia ser d’una altra manera, portarem directament d’Austràlia per l’ocasió una selecció especial d’òpals, que no poden faltar a casa nostra.

Us hi esperem per compartir un cop més amb vosaltres la nostra pròpia fascinació.

Gemmes.Fascinació Compartida

Del dijous 10 al dissabte 12 de desembre

Horari: 10h-14h i 16h30-20h

Penjoll d'òpal i brillantsArracades rubel.lites baguettes baixa