• LA NOSTRA IDENTITAT

    SANT és la fusió entre el pes de l’experiència i l’emoció de la contínua creació, sempre des de la romàntica òptica de la fidelitat absoluta als materials nobles i als nostres principis.

Essència

Som la segona i tercera generació de la família Sant dedicada a la joieria, des de que en els anys 1930 Ramon Sant Mercader,en un marc d’inestabilitat política, veu truncats els seus estudis d’enginyeria i s’inicia en el món de la joieria junt amb els seus cosins Alfons i Rafel Serrahima. Es tracta d’una joieria que trenca amb l’estètica carregada de l’època i impacta per la puresa de les seves línies i per la seva sofisticació dins la simplicitat. ………….
Aquest estil gaudeix de gran acceptació entre una burgesia cultivada que fuig de l’ostentació pròpia de les postguerres, i tot mantenint aquesta essència va evolucionant amb el pas del temps cap a l’estil propi dels dissenys d’Eduard i Mercè Sant Corominas, fills de Ramon Sant, que als anys 1970 agafen definitivament el relleu del negoci i en l’actualitat comparteixen la seva vocació creativa i comercial amb una tercera generació, la de Caroline i Eduard Sant Chalois.
Ens autodefinim com a romàntics pel repte que suposa avui en dia funcionar com a negoci exclusivament familiar, desmarcar-se de l’estandarització que impera en el món de la joieria i mantenir-se sempre fidel a principis com l’honradesa i la discreció.inspiracio-sant

familia sant

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación, y ofrecer contenidos y publicidad de interés. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra Política de cookies. | Cerrar