La satisfacció de crear joies úniques

Com molts de vosaltres ja sabeu, la filosofia SANT és la de crear contínuament peces úniques de joieria.

Hi ha entre les nostres col.leccions una acurada selecció de peces que definim com els nostres clàssics. Es tracta de peces que realitzem amb materials no únics, el qual ens permet que siguin repetibles, i d’un disseny que il.lustra especialment el nostre estil i la nostra essència. Alguns d’aquests clàssics són dissenys que es remunten molts anys enrere, als orígens de la firma, i uns altres són més contemporanis.

Al marge d’aquests clàssics, la nostra filosofia i màxima satisfacció és l’unicitat. Crear quatre o cinc joies noves cada setmana, úniques pel seu disseny o per la raresa dels materials empleats. Joies molt sovint realitzades amb gemmes úniques i fetes a mà al nostre taller artesà de joieria.

Aquest funcionament és el que ens permet satisfer plenament la nostra vocació creativa i seguir exercint la joieria com a disciplina artística. I, molt més important, és el que permet que cada joia tingui la seva propia història i que s’integri de forma indissociable dins l’identitat de la seva propietària.

Quartz-lapis silver necklace