Un bon motiu per fer un salt a Paris aquesta primavera

A aquells que visitareu Paris aquesta primavera, o als que a priori no teniu pensat anar-hi però sou amants de l’art, us recomanem amb gran entusiasme l’exposició Les Clefs d’une passion, que des de l’1 d’abril s’exhibeix a la nova Fondation Louis Vuitton.

La Fondation Louis Vuitton de Frank Gehry

L’impresionant edifici de la Fondation Louis Vuitton,obra de Frank Gehry, va ser inaugurat l’octubre passat i ha entrat a formar part dels punts de visita obligada per a aquells que visitin la capital francesa.L’edifici s’erigeix de forma monumental al bell mig del frondós Bois de Boulogne i ha estat creat per a l’exhibició d’art contemporani.

Fondation-Louis-Vuitton-Gehry-Partners-14Vista de l’edifici de la Fondation Louis Vuitton

Una fabulosa exposició

L’exposició que us recomanem, Les clefs d’une passion, és tan impresionant com l’edifici que l’allotja. Es tracta d’una sel.lecció de les obres de la primera meitat del segle XX que varen sentar les bases de la modernitat i que s’han convertit en grans referents de l’història de l’art. Icones com El Crit de Munch, tres meravellosos Kandinsky, dos Bacon, dos immensos i excepcionals Matisse, un Rothko magnífic o una sala sencera dedicada a l’escultura de Giacometti són només una petita part de les obres de pintura i escultura que sens dubte us captivaran.

el_grito_munch_7319_630x

El crit d’Edward Munch

 

matisseLes danseuses d’Henri Matisse.

Teniu fins el 6 de juliol d’enguany per visitar-la.

 

Les Clefs d’une passion

Fondation Louis Vuitton

8 avenue du Mahatma Gandhi

Bois de Boulogne, 75116 Paris

www.fondationlouisvuitton.fr